Copyright  2011  HvB montage Glasvezeltechnieken. MB webdesign.
e-mail:
tel: 0650928488
Materialen voor het reinigen van Glasvezelkabels
Sinds twee augustus 2011 is HvB montage voor de zakelijke Telecom markt de leverancier van PT Technologies Europe. Het product voor het reinigen van de kabels is d Gel dit is te verkrijgen in zowel 1 liter flessen als in kant en klare doekjes. Het is milieu vriendelijk en is niet schadelijk voor de huid. De doekjes hebben als voordeel dat er niet meer gemorst word met de koudreiniger.


Materialen voor het blazen van mini kabel in geleide buis
Voor het blazen van mini kabels in geleide buis leveren wij de Cable Ease. Dit middel creeert een filmlaag over de kabel en zorgt zo voor een verlaging van de weerstand tijdens het blazen. Het is te gebruiken voor ieder soort blaasjet.


Materialen voor het reinigen van de handen
Voor de monteurs onderweg is het handig om de handen te kunnen reinigen na het uitvoeren van werkzaamheden.
Om er voor te zorgen dat de monteurs een bacterie vrije boterham kunnen eten zijn hiervoor twee verschillende producten ontwikkeld.
Het zijn de Job Wipes en de PF Anti Bac Wipes.
De Job Wipes zijn voor de mensen die snel even de handen willen ontdoen van vuil, olie en bacterieen. Deze doekjes zijn verpakt in een kunststofemmer in aantallen van 150.
Voor mensen die de handen grondiger willen reinigen zijn er de PF Anti Bac Wipes.
Deze zijn sterker en zachter dan de Job Wipes.
Te verkrijgen in kunststofemmer van 100 stuks of in kleine verpakkingen van 24 stuks.
Kijk voor meer producten in onze shop.
[Home] [werkzaamheden] [glasvezelnetwerk meten] [begeleiding van projecten] [gereedschap keuring en advies] [materialen] [contact]
Shop
info@hvb-montage.nl